sábado, 2 de junio de 2007

Memedi amambient

Nou meme de part de l'Oriol. Es tracta de dir què fem pel medi ambient.

Primer que res m'agradaria que veguessiu com està el panorama, és a dir, què és el que fa la gent comú per contribuïr a l'equilibri mediambiental. D'una pila de cartes dels fans que m'escriuen he seleccionat les que tenien una especial sensibilitat o inquietud mediambiental (fragments):

Lola Menta, de Almatret

Em fico unes calçes noves cada quatre dies: el primer dia normal, el segon em fico lo groc al radere i lo marró al davant (al revés), i a partir del tercer li dono la volta i així tinc per dos dies més! Així estalvio aigua i electricitat.


Leandro Gado, de Callosa d'En Sarrià

Tinc un camp de golf que només rego una vegada per dia!


Ramón Aguillo, de Garcia

L'altre dia vaig pensar que, si l'aigua no es crea ni es destruieix, sinó que només canvia d'estat, el que pixem algún dia ho tornarem a ingerir! El problema és que per desgràcies geogràfiques/meteorològiques aquesta aigua plou a altres països i ens quedem sense. Així que el que he fet al respecte és crearme a casa un sistema per destil·lar el pipi, així l'aigua no surt de casa meva.


George Bush, de Washington

Jo desforesto boscos per evitar incendis


Rubén Tosidad , de Lleida

Tinc una novia diesel, és a dir, que xupa poc. Tot sacrifici és poc pel medi ambient!


Vist el panorama, fiqui el que fiqui, segur que quedo bé. No faig gran cosa, només el que és de sentit comú. Vull dir que no planto arbres ni m'encadeno als arbres de l'amazona per evitar la desforestació.

-Cotxe no, si no és necessari. Sempre vaig a peu o amb transport públic per moure'm per la ciutat. Per favor, Lleida és molt petita, no m'agafis el cotxe per no res.

-Reciclar. Desde fa bastant temps (desde que es fa la recollida selectiva) a casa separem tot el possible: vidre, paper, envasos, piles i orgànica. I pensar que hi havia una època que es llençava tot al mateix lloc (no hi havia infraestructura per reciclar...)

-Em dutxo. Ara estareu pensant, "pues claro, sinó series un guarro", pero em refereixo a que estalvio aigua no banyant-me.

Una cosa que no faig i que podria fer és apagar tots aquells aparells electrònics que es queden en "stand by", amb la llumeta vermella, que no són pocs. Ja heu aconseguit que me senti malament.


Li passo el meme a la Jordina. De contestar-lo, sería el primer meme que em contesta algú.

4 comentarios:

maria dijo...

¬¬

Reconforta veure que hi ha gent que conta xistes més dolents que un mateix.

Un detall que no n'hi hagi cap de la Maria, (mirar totes les dones es diuen maria)

(publicitat deslleial?)

Per cert, l'Anna Gaspar et va contestar un meme, que anteriorment, també li havia passat jo, así que ya tienes medio.

Suerte inGENIerO

Eric Alarcón dijo...

Ui...no has sentit els xistes mega-dolents de merda inventats per companys de classe (algun meu també). Afortunadament encara hi ha gent al món amb sensibilitat, preocupació i dedicació per inventar xistes de merda. Mira, faré un post i tot XD.

un petó

fdo.-Frigopié

JORdina dijo...

Mem contestat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(amb retard però contestat que consti!)

una abraçada

Jor

Eric Alarcón dijo...

Uoooo!! ara només falta que em contestin el amigo pompa i el amigo servilleta usada!