martes, 1 de abril de 2008

My anus is bleeding! (Holidays in London)

Aquest post l'escriuré en anglès, però no us preocupeu els que no en sabeu: al final trobareu el texte íntegre traduït.

Hello everybody. My anus is bleeding. For the love of god, my anus is bleeding.


Traducció:

Per fi la comoditat d'estar a casa! I és que no us podeu imaginar la mala llet amb la que estava dissenyat l'hotel on ens vam allotjar a Londres aquesta setmana santa:
-El terra crepitava. Ideal per anar a pixar a altes hores de la nit i despertat a tots els veïns
-Lavabos compartits fets una merda (i mai millor dit). Si jo fos l'amo de l'hotel, posaria un cartell a l'entrada: "Hotel ideal per a bulímics!! Es serveix abundant menjar i uns fantàstics labavos que potaràs només de veure'ls!"
-Clauers aptes per a Son Goku. En serio, pesaven un ou. Jo crec que l'Akira Toriyama es va passar per aquí per inspirar-se.
-Finestres que no tancaven bé. Per a la comoditat dels clautrofòbics (aquestos anglesos pensen en tothom).

Però tot això són detalls que fan el viatge encara més memorable. El cert és que m'ho vaig passar molt bé, vaig riure molt (feia anys que no reia tant) i vam visitar moltes coses (que si Portobello, que si Picadilly, que si Trafalgar Square, que si London Eye, que si Science museum, que si Big Ben, que si British museum, que si etc etc.)
Els millors moments són els més difícils d'explicar i no tinc paraules, de la qual cosa s'infereix que tot van ser millors moments, així que sense més, us deixo, sense fotos ni re, que no en vaig fer. Espero que me les passin aviat.


PD: 3 fotos va...

Thanks ImageShack! Thanks ImageShack! Thanks ImageShack!
No hay comentarios: