miércoles, 12 de septiembre de 2007

Terra a la vista (horitzó 2010)

El cap de setmana passat els companys Jordi Lumbierres, la Jordina i l'Arantxa ens havien preparat el cap de setmana "horitzó 2010", en el que havíem de millorar la organització de les jsc de lleida. La veritat és que quan em van dir que no podríem utilitzar el mòbil ni sortir de la casa on ens allotjariem, em va donar molt mal rollo i vaig decidir no anar-hi. Però després de reflexionar una mica, vaig decidir anar-hi, total, el mòbil no l'utilitzo mai i com a informàtic no surto de casa mai (atenció: la frase anterior és un tòpic que no vull alimentar massa; ho dic com a broma).

M'esperava trobar alguna cosa més "rallant" i monòtona, però realment va ser molt dinàmic (gràcies als jocs amb moraleja, momentos tangram, etc.), molt participatiu, i vam ser capaços de crear un genial ambient de treball en equip. Després d'aquest cap de setmana podem dir que:
  • Sabem què és el que som, què volem ser, i com ho volem fer.
  • Ara que sabem com volem fer les coses...toca fer-les!
  • I sobretot toca fer-les en equip: hem demostrat que som un gran equip
En un moment determinat el Jordi ens va passar unes preguntes; una d'elles preguntava perquè estem a les jsc. Jo vaig contestar que perquè em plena. És solidaritat. És treballar per a una societat, i no per a una persona. Des del punt de vista personal, la solidaritat és un pilar més on recolzar-se, a part dels típics família/amics i treball. Sempre és millor tenir 3 potes que 2*, aíxí és més difícil quedar-se coix! Això, pensareu, no ve a cuento. Doncs una mica si...perquè gràcies a haver assitit aquí, sento com si haguès participat en el reforçament d'un pilar que és alhora meu i de tots. Moltes gràcies a tots!

I ara...fotos!


Momento Singstar!


Les guapes!


Eh... bacanal?


¿?


El profe i company Jordi


Canvia de línia! (la nostra campanya contra les drogues)



Ah! Per cert! us deixo amb una cançó de Madness, si si, de MADNESS, anomenada our house.



Si, és de madness...algú em deu un sugus... ;)

Una abraçada a tots!


*A vere quan tardeu en fer la típica broma...

8 comentarios:

maria dijo...

eh!! la última foto no està a fondo de bikini!! molt bon anunci ( tot i que no va guanyar) i molt bon cap de setmana, exprimit al màxim com diu el Jordi, aquest cap de setmana haguessim canviat el món.

petons & emocions

Anónimo dijo...

Osti Eric!. Vec que li has agafat el gust a això dels "stages".
La veritat és que estic totalment d´acord amb tu que trobades d´aquesta mena ajuden a implicar-se encara més en el projecte socialista que tendeix a assolir la justicia social. Una manera d´entendre la vida que es basa en l´ús de les administracions no com una forma de poder en si mateix sinó com l´instrument per a fer efectives polítiques socials tendents a millorar l´estat del benestar.
Unes polítiques que ajuden a fer del món "salvatge" en el que vivim un espai una mica més humà i solidari, tot defugint de l´individualisme insolidari.

perdona pel "rotllo" que acabo de pegar, però es que últimament estic "tope ideològic".

JA HO SÉ, JA HO SÉ que era MADNESS (eh,punyetero!!). Tranquil que ahir vaig anar a comprar el sugus que et dec. La veritat és que vaig haver de demanar "un micro-crèdit" a la caixa. És que el cost de la vida està molt car (puto IPC mos matarà...).

Per cert, així lo de tripode era cert... jejeje!!.

Apa Crack, Salut i fins aviat!!

Rubén


pd: com no un acudit: En un vaixell militar cau el cuiner a l´aigua i el del dalt a la torre de guàrdia diu "Hombre al agua, echad un Cabo", i acte seguit el Cabo Martinez diu "hijoooos de pppuuuuuuuuuuutttttttta", CHOOOOOF!

Eric Alarcón dijo...

Doncs si Maria, podem canviar el món, però poquet a poquet i junts. I el anunci es mereix com a mínim el premi al mejor actor secundario!

Ruben, totalment d'acord, no ho hagués explicat millor. Tant de bo la percepció general de la política fos aquesta...però els casos de corrupció no ajuden massa. M'estava imaginant una musica emotiva de fondo mentre llegia i tot.

...I el xiste, és d'aquells malos...que fan riure XD
Ah per cert, la cançó our house, doncs que resulta que és de Madness.

Una abraçada a tots

JORdina dijo...

Actor secundario eric!

no hem guanyat però com a mínim es necessita 4 oscars a l'annunci: primer, a la creativitat de les 12 de la nit, segon, a trobar el material idoni enmig del no res, tercer per l'equip participatiu, quart A L'ACTOR SECUNDARIO ERIC!!!! (jo aquest anunci el patento!)

M'alegro que tots us ho passessiu be, d'això es tractava i com molt be dius eric, ara toca TREBALLAR i treballar TOTS JUNTS colze a colze... jo estic passant a net el treball! però som tots els que quan tinguem això fet hem de continuar fent feina per dur a terme TOTES les propostes!

Una abraçada

MamiJor

Eric Alarcón dijo...

Hola mamiJor!

Està clar que les categoríes que hi havia de premi eren equivocades...si haguessin set les que dius, arrassem! jeje.

I bueno, per no resultar més repetitiu, em remeto al comentari del teu blog

Ebaches dijo...

elA nosaltres ens van dir que havíem de ser creatius i ho vam ser...la foto amb un "¿?" està mal titulada Eric! És la la nostra creativitat i capacitat de plasmació conceptual mitjançant la poesia visual de'n Viladot i volen reafirmar l'important paper de l'administració pública en el marc d'una ciutadania moderna i participativa a l'hora que deixant palès que és cosa de tots cuidar-la i millorar-la...queda clar, oi?

Eric Alarcón dijo...

Això és precisament el que volia expressar amb el "¿?". No t'has fixat que "¿?" es com "69"? i que hi ha més modern i participatiu que un 69, eh??...ai...que no entenem les metàfores...

Ebaches dijo...

Eric!!!!! Jo les metafores les agafo! El que si que em costa és considerar un 69 quelcom modern...modern en el sentit de Història Moderna (segles XVI--XVIII)? Proposo obrir el debat si el 69 és una cosa Moderna, i postergar el debat sobre si és participatiu...perquè també es podria parlar molt!